Ull Sec

HomePatologiesUll Sec

Què és el síndrome de l'ull sec?

Les nostres llàgrimes són segregades per les glàndules lacrimals i reben l'aportació d'uns olis naturals generats per unes glàndules sebàcies situades a les parpelles. Aquestes glàndules reben el nom de glàndules de Meibomio i quan no funcionen correctament la llàgrima presenta una composició molt més aquosa i volàtil. Això fa que s'evapori més ràpidament i ens obliga a parpellejar amb més freqüència per poder hidratar l'ull i evitar la sensació d'ull sec.

Aquesta situació anòmala es coneix com a síndrome de l'ull sec. És una malaltia multifactorial; els principals símptomes són les molèsties oculars, alteració de la visió i inestabilitat de la pel·lícula lacrimal que pot afectar greument la qualitat de la nostra visió i fins i tot provocar transtorns oculars més greus.

Com es tracta?

Actualment la millor solució és el tractament mitjançant llum polsada IPL. Al nostre centre disposem de l'última tecnologia per realitzar aquest tipus de tractament. Es tracta del sistema EYE-LIGHT que provoca una estimulació de les glàndules de Meibomio mitjançant dos tipus de llum.

Quin és el millor tractament?

Aquí t'expliquem com solucionar el teu problema.

Saber més

OPE: Es tracta d'una llum policromàtica, que gràcia a polsos tèrmics, estimula les glàndules de Meibomio per reprendre la seva funció normal. Aplicat a la zona periorbital i el pòmul, estimula la contracció de les glàndules incrementant el flux de lípids i reduint l'evaporació lacrimal.

LIGHT MODULATION: és una tecnologia exclusiva de fotobiomodulación (PBM) utilitzada des de fa molts anys en diversos camps de la medicina (dermatologia, odontologia, etc.) L'emissió d'una longitud d'ona determinada d'una font de llum, desencadena un escalfament endogen de les parpelles. Aquest tractament facilita la secreció de les glàndules de Meibomio estabilitzant la capa lipídica de la llàgrima.

Necessites l'opinió d'un especialista?

Demana cita sense compromís i parlem.

Demana cita

Contraindicacions

El tractament està contraindicat en els següents casos:

-Embaràs.

-Epilèpsia.

-En presència de pírcings metàl·lics a la zona a tractar.

-Presa de fàrmacs fotosensibilizants.

-Presa de fàrmacs corticoides de llarga durada.

En cas de prendre medicaments com ara antiinflamatoris, anticoagulants, antibiòtics i antihistamínics, si us plau avisi al seu doctor.

Riscos i complicacions

A l'igual que altres tractaments amb llum polsada, pot ocasionar efectes col·laterals; els més comuns inclouen eritema transitori (envermelliment), picors i edema (inflor) i hiperpigmentació transitòria. L'equip emet una llum intensa fort que pot causar, si no disposa d'una bona protecció, desordres oculars temporals. Per aquest motiu, el pacient ha de portar unes ulleres de protecció, abans del tractament, proveïdes pel doctor.

Demana cita sense compromís

Estarem encantats de rebre't. Tria dia i hora.

Demana cita