Ubicació i contacte

HomeUbicació i contacte

Formulari de contacte

Nom:
Cognoms:
Email:
Telèfon:
Quina és la teva consulta?

¡Gràcies!

La seva petició s'ha enviat correctament
S'ha produït un error a l'enviar el formulari.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure d’ informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que l’ assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.
RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Clinica Oftalmológica Tacir, S.L.P
FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES: Gestionar i respondre la seva consulta.
CONSERVACIÓ DE LES DADES: Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que es exigible legalment, sent destruïdes posteriorment mitjançant els processos segurs de l’ organització.
LEGITIMACIÓ PER A EL TRACTAMENT: Interès legítim de les parts per a donar resposta a la sol·licitud d’ informació.
DESTINATARIS DE LES SEVES DADES PERSONALS: No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos que existeixi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals.
Accepto que les meves dades identificatives siguin incloses per a finalitats comercials de Clinica Oftalmológica Tacir, S.L.P.
ELS SEUS DRETS: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir dades escrivint a Clinica Oftalmológica Tacir, S.L.P, a C/Vilana 12, Consultorios 118-120, 08022, Barcelona a més d’ acudir a l’ autoritat de control competent (AEPD)